torsdag 14 april 2011

Hörseltest och bara små fossingar!

Idag har vi varit på Hörsel och döv mottagningen på Mölndals sjukhus för hörseltest på båda pojkarna. Vi fick egentligen inga klara besked om hur pojkarna hör egentligen, så båda var lite för oroliga för att testet kunde ge klara besked. Det enda vi vet med säkerhet är att Tage har ett fullt fungerande höger öra och att Jamie är en riktig spelevink! ;)  Vi kommer att få en ny tid för undersökning lite längre fram.
När vi kom hem så var det full rulle. Tage & Jamies ena storebror kom hit och tillsammans hjälptes vi åt att åtgärna en takränna där en del ramlat ner, kan säga som såhär att jag höll mig på marken och höll i stegen.. ;) Sen gjorde han ett toppenjobb med att måla klart en tegelvägg på baksidan av huset, det blev jättefint, vilket lyft! :)
Sen var det att ge sig iväg till affären igen...
På vägen tillbaka somnade både pojkarna och eftersom det var så fint väder så ställde jag vagnen på framsidan av huset när vi kommit hem. Efter en halvtimme hörde jag att Tage vaknat och låg och kvittrade, när jag kommer ut så sticker det upp två små bara fötter under filten! Då hade han omsat av sig strumporna, glad som en lärka! :D
Båda pojkarna har varit riktigt duktiga idag! På bra humör och sovit förmiddag och eftermiddag.
Det är så skönt när de små mår bra!



Tage & Jag läste Lilla Anna medan Jamie var inne på hörseltest

Pojkarna & deras pappa utanför Mölndals sjukhus
Busfrö!
Tages underbara små fötter
Jamies underbara leende! Ser ni tanden?
På väg till affären


1 kommentar:

  1. Sicken liten buse Tage är ! Man kan ju inte ligga ute barfota ännu.
    Att bröderna har en bra hörsel tvekar jag inte på...
    Att Jamie skrattade ... gott tecken !

    SvaraRadera